Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
advanced search

When posting an issue please include the following information:

1.) Version of Automate Enterprise.
2.) Version of Windows.
3.) Error Messages from Automate Enterprise and Event Viewer.
4.) Reproduction Instructions.
5.) Task Steps (if applicable). Use the "attach code" button to include steps.

The latest version of Automate Enterprise is v11.0.6.11. If you are not running the latest version, it is recommended that you update to the latest version first and then determine if the issue is still present before posting.


Automate Enterprise 11 Installation Guide

Automate Enterprise 11 Online Help


pg. 1
This Category allows topic ratings Topic Title Topic Rating Replies Views Originator Last Post
Alert Topic (new messages) NA.com -> HS.com 0 690 Leonard Amabile 07/10/2018 12:16 PM
by Leonard Amabile Go to last message
New Messages Email Trigger Not Working
 How to build workflow with email trigger
0 570 PatrickMarshall 08/10/2018 10:00 AM
by PatrickMarshall Go to last message
New Messages Return dataset from task function
 How to capture return dataset from task function
5 817 PatrickMarshall 07/31/2018 10:43 AM
by Hamid Noorbakhsh Go to last message
New Messages View Client Connections
 How do you view the client connections and how can you boot them?
3 636 PatrickMarshall 07/25/2018 08:47 AM
by Leonard Amabile Go to last message
New Messages SharePoint Get Files Command fails O365
 SharePoint Get Files reports error and fails to load file list to dataset
8 2047 GeoffEvelyn 07/25/2018 07:27 AM
by Alex Escalante Go to last message
New Messages HTTP GET / POST not storing UTF8 1 582 TimoCordes 07/25/2018 07:07 AM
by Leonard Amabile Go to last message
New Messages AE11 - Hanging BPATASK.EXE Process
 BPATASK.EXE processes not ending after workflow execution
8 1685 EjStanley 07/16/2018 09:20 AM
by Alex Escalante Go to last message
New Messages Database Migration Utility - SQL connection string
 Database Migration Utility
8 1063 MichealCarolissen 07/12/2018 08:30 AM
by Ricardo Castaneda Go to last message
New Messages Automate Upgrade best practices
 Upgrade
3 751 EricLohr 07/12/2018 08:24 AM
by Ricardo Castaneda Go to last message
New Messages Copy files on SFTP server
 Copy files to a different directory on the same SFTP server
13 914 MarkMckibben 07/06/2018 07:18 AM
by MarkMckibben Go to last message
New Messages File monitor
 Only for a certain window
14 1213 JamesLankford 07/02/2018 01:21 PM
by JamesLankford Go to last message
New Messages Variable for Workflow/Task Staging Level? 3 796 MarkMckibben 07/02/2018 07:22 AM
by Leonard Amabile Go to last message
New Messages Task times out uploading files to SFTP Server 4 715 MarkMckibben 06/29/2018 07:14 AM
by MarkMckibben Go to last message
New Messages list workflow tasks that use the default agent or the variable agent
 sql query
2 694 JimBerg 06/28/2018 04:47 AM
by DavidSeibel Go to last message
New Messages Execute DLL Function Arguments 1 651 BarnesPollard 06/27/2018 03:25 PM
by Mary Manzano Go to last message
New Messages Workflow variables and task parameters are broken in 11.0.5
 version parameter behaviour is brooken
2 667 JimBerg 06/27/2018 01:53 PM
by Ricardo Castaneda Go to last message
New Messages Checking PDFs for password protection
 Inconsistent results
9 852 JamesLankford 06/19/2018 10:20 AM
by JamesLankford Go to last message
New Messages Can't use shared dataset in workflow evaluation 1 694 JoshPhillips 06/15/2018 09:53 AM
by Ricardo Castaneda Go to last message
New Messages Vague Error Message
 Receiving Error "One or more errors occurred.."
3 767 EjStanley 06/13/2018 07:58 AM
by Alex Escalante Go to last message
New Messages User Groups
 Reporting
7 1199 It Service 06/07/2018 09:22 AM
by Ricardo Castaneda Go to last message
New Messages Automate agents are going offline 1 768 AlfredoGranado 06/06/2018 02:24 PM
by Alex Escalante Go to last message
New Messages Different Patch Versions 1 681 It Service 06/06/2018 02:19 PM
by Alex Escalante Go to last message
New Messages Automate Enterprise 11 Agent not connected 2 1164 CraigRobertson 06/03/2018 04:39 PM
by CraigRobertson Go to last message
New Messages Upgrading from 11.0.1.17 2 724 BarnesPollard 06/01/2018 02:01 PM
by JamesLankford Go to last message
New Messages Release notes 11.0.6?
 Where can release notes be found?
1 849 MatsBorg 05/25/2018 08:46 AM
by Leonard Amabile Go to last message
New Messages Toolbar Display Issues in Task Builder
 Quick Access Toolbar Is Not Displayed Correctly
10 836 EjStanley 05/24/2018 06:49 AM
by EjStanley Go to last message
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 794 guests browsing this forum, which makes a total of 794 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2019 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog