Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Body of emails not importing after upgrade Automate 10.7 to 11.0.2
Topic Summary:
Created On: 02/09/2018 12:10 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
 Body of emails not importing after upgrade Automate 10.7 to 11.0.2   - LilianRusu - 02/09/2018 12:10 AM  
 Body of emails not importing after upgrade Automate 10.7 to 11.0.2   - Ricardo Castaneda - 02/09/2018 03:51 PM  
 Body of emails not importing after upgrade Automate 10.7 to 11.0.2   - MatteoVentura - 03/29/2018 01:22 AM  
 Body of emails not importing after upgrade Automate 10.7 to 11.0.2   - Leonard Amabile - 03/29/2018 09:25 AM  
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 02/09/2018 12:10 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
LilianRusu
Student (5-19 posts)

Posts: 7
Joined: 09/02/2016

Body of emails not importing after upgrade Automate 10.7 to 11.0.2

the body of mail mesage is empty after migration in all tasks with mail notification. =(

Click for full image
Click for larger image
Click for full image
Click for larger image

Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 902 guests browsing this forum, which makes a total of 902 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2019 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog