Network Automation Software
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Running a stored procedure using a session does not work in v11
Topic Summary:
Created On: 12/15/2017 05:13 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
 Running a stored procedure using a session does not work in v11   - Edward Hulleman - 12/15/2017 05:13 AM  
 Running a stored procedure using a session does not work in v11   - Devin Cannon - 12/18/2017 01:41 PM  
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 12/15/2017 05:13 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Edward Hulleman
Artisan (200-499)

Posts: 232
Joined: 11/07/2006

Hello,

I have this task that creates a connection to a database and uses this connection later on in the task to start a stored procedure.
This worked fine in 9 and 10 but gives an error in 11.

ERROR [42000][Microsoft][SQL Server Native Client 10.0][SQL Server]Incorrect syntax near '@RETURN_VALUE'.


When I change the connection from Session to Host and create the same connection within the action, then it works fine.
So stored procedure + session does not work, stored procedure + host does work.

Is this a bug in 11?


Statistics
18257 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 6686 on 11/01/2020 at 01:24 AM.
There are currently 918 guests browsing this forum, which makes a total of 918 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2021 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog