Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Database Migration Utility - SQL connection string
Topic Summary: Database Migration Utility
Created On: 05/29/2018 06:13 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
 Database Migration Utility - SQL connection string   - MichealCarolissen - 05/29/2018 06:13 AM  
 Database Migration Utility - SQL connection string   - Alex Escalante - 06/01/2018 09:24 AM  
 Database Migration Utility - SQL connection string   - Alex Escalante - 06/11/2018 07:07 AM  
 Database Migration Utility - SQL connection string   - JimBerg - 06/12/2018 07:18 AM  
 Database Migration Utility - SQL connection string   - MichealCarolissen - 07/09/2018 12:14 AM  
 Database Migration Utility - SQL connection string   - EjStanley - 07/10/2018 04:59 PM  
 Database Migration Utility - SQL connection string   - Ricardo Castaneda - 07/11/2018 10:36 AM  
 Database Migration Utility - SQL connection string   - JamesLankford - 07/11/2018 03:36 PM  
 Database Migration Utility - SQL connection string   - Ricardo Castaneda - 07/12/2018 08:30 AM  
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/29/2018 06:13 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
MichealCarolissen
Student (5-19 posts)

Posts: 16
Joined: 08/13/2015

Hi

After migrating from v10.7 to v11.0.6.11 using the database migration utility, tasks that use the SQL connection type: connection string, the connection string displays as the encryption connection string and not the original connection string causing the task to fail.

please see attached screenshot.

Thanks

Click for full image
Click for larger image

Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 539 guests browsing this forum, which makes a total of 539 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2019 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog