Network Automation Software
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Bug Report: Rescheduling not Working
Topic Summary:
Created On: 01/08/2012 06:37 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
 Bug Report: Rescheduling not Working   - JeffTysco - 01/08/2012 06:37 AM  
 Bug Report: Rescheduling not Working   - JeanDelfosse - 01/08/2012 07:42 AM  
 Bug Report: Rescheduling not Working   - Bart van Lagen - 01/09/2012 05:08 AM  
 Bug Report: Rescheduling not Working   - Leonard Amabile - 01/09/2012 10:27 AM  
 Bug Report: Rescheduling not Working   - JeffTysco - 01/09/2012 04:20 PM  
 Bug Report: Rescheduling not Working   - Ricardo Castaneda - 01/11/2012 03:56 PM  
 Bug Report: Rescheduling not Working   - KevinLawrence - 06/28/2018 01:13 PM  
 Bug Report: Rescheduling not Working   - Alex Escalante - 07/02/2018 12:57 PM  
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/08/2012 06:37 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JeffTysco
Artisan (200-499)

Posts: 319
Joined: 07/30/2009

Looks like I'm going to be dropping back to AM7 at this point :frustration:

 

Yesterday, I had to run a bunch of tasks manually as the AM9 Service did not stop/start properly during my nightly log cleanup.

When I manually started these tasks I noted the following properties on the task:

Last Launch Date: 1/7/2012 9:11:26 AM

Next Launch Date: 1/8/2012 6:00:00 AM

 

Today, I come in and find all of my tasks have not run this morning.  Looking at the same task as above I see the following:

Last Launch Date: 1/7/2012 9:11:26 AM

Next Launch Date: 1/9/2012 6:00:00 AM

The Rescheduling Properties are set to:

When the trigger is late: Immediately run the task

Reschedule the trigger: Relative to the original scheduled time.

For giggles, I manually set the next launch date back to 01/08/2012 @ 6:00AM and it almost immediatly changed to 01/09/2012 @ 6:00 without actually running the task (The last launch date didn't change from 01/07/2012)



 Category Survey


-------------------------
?? . Your Total IT Solutions Provider
?? . Business Class Hosting Services
Statistics
18257 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 6686 on 11/01/2020 at 01:24 AM.
There are currently 1062 guests browsing this forum, which makes a total of 1062 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2021 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog