Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: FTP Custom Command
Topic Summary: Howto make user defined command to an FTP server
Created On: 12/27/2006 07:38 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 12/27/2006 07:38 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
TCSweden
AutoMate n00bie

Posts: 2
Joined: 06/09/2005

Hi all,

Can anyone tell me how the user defined command works with ftp server.
I have a script that connects to an FTP server on AS400, I upload a file and after the upload I want to execute a custom command ("qoute rcmd call...").
When I look in the log file it seems to have executed as follows "user_defined quote rcmd call...")

I have no access to the log files on the FTP server and gets no errors but the software vendor that runs the AS400 says that the command is not executing.

Thank you for your help in advance.

 Category Survey
 12/27/2006 03:51 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
RollandCoburn
AUTOMATE EMPLOYEE

Posts: 715
Joined: 05/15/2006

Peter,


Are you using the FTP advanced actions, the user defined command?  And in your FP log, it shows that it is executing the command?  Does the FTP server give any response to the command?

 Category Survey


-------------------------
Rolland Coburn

Network Automation, Inc
 06/12/2013 07:21 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JohnMcgettigan
n00b (>6 posts)

Posts: 1
Joined: 05/21/2013

After some trial and error, I was able to get this functionality working on an FTP session to our iSeries server from our Automate9 application.

This was the configuration that I used:

<AMFTP ACTIVITY="advanced" FTPCOMMAND="user_defined" PARAMETER="rcmd call MyLib/MyProgram" />



 Category Survey
 06/12/2013 08:18 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Liz Casale
AUTOMATE EMPLOYEE

Posts: 940
Joined: 05/23/2011

Hi John,

Thank you for your update.

 Category Survey


-------------------------
Liz Casale
Technical Support Representative
(213) 738-6966
Network Automation, Inc.

--------------------------------------------------------------------------------

AM5 5.5.5.1; AM6 6.2.8.0; AM7 7.1.3.0; AM8 8.0.9.0; AM9 9.0.3.4
BPA7 7.1.3.0; BPA8 8.0.9.0; BPA9 9.0.3.4
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 6686 on 11/01/2020 at 01:24 AM.
There are currently 1924 guests browsing this forum, which makes a total of 1924 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog