Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: AM10 beta2 can't set Clipboard if using download software dowing file e.g. thunder.exe
Topic Summary:
Created On: 01/17/2014 06:32 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/17/2014 06:32 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
SgserDsrgsergserg
Student (5-19 posts)

Posts: 16
Joined: 03/14/2012

AM10 beta2  can't set Clipboard

 

This text is being sent to the clipboard on

 

but after i reboot  computer  it can!!!



Edited: 01/17/2014 at 07:24 AM by SgserDsrgsergserg
 01/17/2014 07:11 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Leonard Amabile
HelpSystems

Posts: 5454
Joined: 05/15/2007

We are unable to reproduce this issue. The clipboard is set every time from Task Builder and from Task Administrator.




-------------------------

Leonard Amabile | Director, Cross Platform Support
AutoMate | InterMapper | Skybot | Divisions of HelpSystems
T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 6686 on 11/01/2020 at 01:24 AM.
There are currently 2772 guests browsing this forum, which makes a total of 2772 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog