Network Automation Software
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Task Logon set by default after migraion automate 10 to 11, Task did not run because the workstation was logged off
Topic Summary: Task Logon set by default after migration automate from 10 to 11
Created On: 03/12/2018 03:24 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
 03/12/2018 03:24 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
LilianRusu
Student (5-19 posts)

Posts: 7
Joined: 09/02/2016

After update windows, the reboot of server was needed, then i have no need to logon on this server and i realise that no task was exectuted in weekend.

WHY???

after migartion form automate 10 to 11 the Task logon setings was changed

3_automate_10 taskLogon_setings.jpg after migration we have 4_automate_11_taskLogon_settings.JPG

Click for full image
Click for larger image
Click for full image
Click for larger image
Click for full image
Click for larger image
Click for full image
Click for larger image

Statistics
18257 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 6686 on 11/01/2020 at 01:24 AM.
There are currently 1370 guests browsing this forum, which makes a total of 1370 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2021 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog