Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Modified AMLogon.aml file?
Topic Summary:
Created On: 07/05/2018 03:53 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
 Modified AMLogon.aml file?   - BrianG - 07/05/2018 03:53 PM  
 Modified AMLogon.aml file?   - Leonard Amabile - 07/05/2018 11:52 PM  
 Modified AMLogon.aml file?   - BrianG - 07/09/2018 09:30 AM  
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 07/05/2018 03:53 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
BrianG
Apprentice (20-49)

Posts: 24
Joined: 09/08/2016

Hello,

I was searching the forum as we were having issues with getting an Interactive session to log on properly on a server. It always fails when trying to log on, unless we bypass the splash screen ourselves first manually.

In searching for answers, it seems according to these topics that when there is a security splash screen, that a modified AMLogon file was needed to bypass it.

Thread 1
and
Thread 2

These were referring to version 9 of automate, but is this still the case with 11? If so, how can we go about getting a modified file?
We are trying to get this to work on Windows Server 2012 R2.
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 207 guests browsing this forum, which makes a total of 207 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2019 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog