Network Automation Software
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Task to log off gets unknown status
Topic Summary:
Created On: 10/02/2017 04:56 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
 Task to log off gets unknown status   - KathyMcdonald - 10/02/2017 04:56 PM  
 Task to log off gets unknown status   - Ricardo Castaneda - 10/03/2017 12:51 PM  
 Task to log off gets unknown status   - KathyMcdonald - 10/03/2017 01:40 PM  
 Task to log off gets unknown status   - Ricardo Castaneda - 10/04/2017 09:55 AM  
 Task to log off gets unknown status   - KathyMcdonald - 10/05/2017 12:15 PM  
 Task to log off gets unknown status   - Leonard Amabile - 10/05/2017 01:17 PM  
 Task to log off gets unknown status   - KathyMcdonald - 10/05/2017 01:37 PM  
 Task to log off gets unknown status   - Justin Aucoin - 10/09/2017 09:52 AM  
 Task to log off gets unknown status   - KathyMcdonald - 11/10/2017 02:44 PM  
 Task to log off gets unknown status   - KathyMcdonald - 04/24/2018 01:17 PM  
 Task to log off gets unknown status   - Alex Escalante - 04/27/2018 07:25 AM  
 Task to log off gets unknown status   - KathyMcdonald - 04/28/2018 10:37 AM  
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 10/02/2017 04:56 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
KathyMcdonald
Journeyman (50-99)

Posts: 65
Joined: 09/21/2015

I have a workflow that has a logon task, a simple interactive task, then a log off task.  After the interactive task, the log off task runs but displays a Message 'Task 'Logoff' has reported an unknown status'.  Then the workflow does not exit... it is still listed as Running in the EXECUTION STATUS.  The server was logged off OK though.  The LOGON properties for the task are using the specified Default user. 

When I run it with LOGON properties using background user, it doesn't log off but the workflow does complete.

I have attached the workflow...

 

 



Edited: 10/05/2017 at 12:14 PM by KathyMcdonald
Statistics
18257 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 6686 on 11/01/2020 at 01:24 AM.
There are currently 1431 guests browsing this forum, which makes a total of 1431 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2021 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog