Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Automate Agent install location
Topic Summary: Does not default to same location used for main install?
Created On: 11/09/2017 01:56 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
 Automate Agent install location   - JamesLankford - 11/09/2017 01:56 PM  
 Automate Agent install location   - Ricardo Castaneda - 11/10/2017 07:35 AM  
 Automate Agent install location   - JamesLankford - 11/13/2017 06:20 AM  
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/09/2017 01:56 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JamesLankford
Artisan (200-499)

Posts: 369
Joined: 11/26/2012

When installing the full product, you are given the option to specify the installation path. However, during the install the process ignores the specified path when installing the Agent and puts it in the C:\Program Files or C:\Program Files (x86) folder path. Is this intentional or an oversight? I ended up uninstalling the Agent and then manually running the installer which gave me the option to specify the installation path.



-------------------------
<html />
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 1976 guests browsing this forum, which makes a total of 1976 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog