Network Automation Software
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Running Interactivity step task
Topic Summary: Fails to logon however running from task builder it works
Created On: 03/15/2018 04:10 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 03/15/2018 04:10 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
N i c k
Expert (100-199)

Posts: 183
Joined: 03/11/2006

When I try and run task from task admin getting the following error:

The task cannot run because the workstation is logged off, and the credentials specified on the managed task are incorrect or invalid, preventing the workstation from being logged on.


I know the credentials are correct as when I change task logon properties from workstation is logged off: Logon specified user to run in background it logons on but fails because it's an Interactivity task which requires GUI.

The specified user is a service account and not the same user connected to RDP.
If I change the Event Monitor User: 'Specified User' from the service account to the same user connected to RDP it works. However RDP user could be different then the service account (which really) is just an account created to run these tasks.

Please advise.
 03/21/2018 06:38 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Alex Escalante
HelpSystems

Posts: 871
Joined: 02/26/2014

Hello Nick,

Outside of AutoMate, can you log into windows as the user that you are trying to have AutoMate log in as?

Also, do you have a different remote viewing software that we can use to troubleshoot (if we need to troubleshoot further)? We will need to see where the failure occurs, and as you know, RDP will close the remote window when logging off, preventing us from seeing what part of the logon/unlock process is actually failing.

-------------------------

Alex Escalante | Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
Statistics
18257 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 6686 on 11/01/2020 at 01:24 AM.
There are currently 899 guests browsing this forum, which makes a total of 899 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2021 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog