Network Automation Software
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: How to set date field in browser
Topic Summary:
Created On: 04/04/2018 10:17 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 04/04/2018 10:17 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
DennisVermeulen
n00b (>6 posts)

Posts: 3
Joined: 04/03/2018

The field in the browser is by default showing the current date but I want to set this field to +15 days

I know this is not right but this is for reference id I use Automate 11 (sorry wrong category)


Task Steps: (Right click, Select All, Copy to copy to the clipboard. Steps can then be pasted into the AutoMate Task Builder)


Edited: 04/05/2018 at 07:59 AM by AutoMate Discussion Moderator
 04/05/2018 08:03 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Leonard Amabile
HelpSystems

Posts: 5454
Joined: 05/15/2007

Dennis,

The below steps adjusts the date to +15 days. The variable is showing 04/20/2018 which is correct.


Task Steps: (Right click, Select All, Copy to copy to the clipboard. Steps can then be pasted into the AutoMate Task Builder)


-------------------------

Leonard Amabile | Director, Cross Platform Support
AutoMate | InterMapper | Skybot | Divisions of HelpSystems
T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
Statistics
18257 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 6686 on 11/01/2020 at 01:24 AM.
There are currently 1379 guests browsing this forum, which makes a total of 1379 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2021 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog