Network Automation Software
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Parsing a variable in a variable/dataset
Topic Summary:
Created On: 05/17/2018 06:17 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/17/2018 06:17 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
TimoCordes
Apprentice (20-49)

Posts: 35
Joined: 04/12/2016

Hi Guys,

I use Automate v11.0.5.8 and receiving data from a database (NVARCHAR) which contains text with variables for the Task (like a template text). That information that i store into a dataset. If i add the dataset field in a document or into a mail, the Automate is parsing only the dataset field with the text, not the in the text contained variables. I expected that automate will also parse that variables in that text.
Is that a Bug or only a Logical error by me?

Regards
Timo
 05/21/2018 03:57 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Devin Cannon
HelpSystems

Posts: 398
Joined: 03/17/2016

Hi Timo,

Sorry I'm not understanding the issue. Could you explain this a bit more and provide an example if possible?

-------------------------

Devin Cannon | Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
Statistics
18257 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 6686 on 11/01/2020 at 01:24 AM.
There are currently 1142 guests browsing this forum, which makes a total of 1142 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2021 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog