Network Automation Software
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Ambiguous %GetTaskName%
Topic Summary:
Created On: 08/07/2018 11:17 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 08/07/2018 11:17 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
DaveWest
Student (5-19 posts)

Posts: 14
Joined: 12/22/2017

Two tasks ran at the same time - we'll call them "Task 1" and "Task 2". Both tasks have onTaskFailure events that send a notification email that includes the following:

%GetTaskName%
%StepNumber%
%ErrorText%

In this case, Task 2 failed. The value of %GetTaskName% in the notification email was "Task 1" but it should have been "Task 2".

Why would this happen?
 08/07/2018 11:52 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Leonard Amabile
HelpSystems

Posts: 5454
Joined: 05/15/2007

Hi Dave,

That should not occur. How are you running the tasks? From Task Builder or Task Administrator? Are the tasks saved prior to running them?

-------------------------

Leonard Amabile | Director, Cross Platform Support
AutoMate | InterMapper | Skybot | Divisions of HelpSystems
T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
 08/07/2018 12:03 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
DaveWest
Student (5-19 posts)

Posts: 14
Joined: 12/22/2017

They both ran per scheduled trigger.
 08/08/2018 02:45 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
DaveWest
Student (5-19 posts)

Posts: 14
Joined: 12/22/2017

* bump *
 08/08/2018 02:57 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Leonard Amabile
HelpSystems

Posts: 5454
Joined: 05/15/2007

Hi Dave,

I have been unable to reproduce what you have described. Are you able to cause the issue by running both tasks simultaneously from within Task Administrator? What version of Automate 11 are you running?

-------------------------

Leonard Amabile | Director, Cross Platform Support
AutoMate | InterMapper | Skybot | Divisions of HelpSystems
T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
Statistics
18257 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 6686 on 11/01/2020 at 01:24 AM.
There are currently 1805 guests browsing this forum, which makes a total of 1805 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2021 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog