Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Custom Dialog
Topic Summary: Invalid variable name "Left"
Created On: 08/13/2017 05:24 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 08/13/2017 05:24 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
EricJones
Expert (100-199)

Posts: 105
Joined: 11/11/2007

When using the Custom Dialogue action and clicking "OK", I get the error

"Invalid variable name "Left". The name is a reserved keyword"

The error happens even if I create the dialogue, leave the screen/form empty, then press OK upon running it. I also tried running it from an agent with the same result. Finally, I copied and pasted the example from the Automate Help example, with the data picker control. Upon running it, the same error occurred indicating an issue with the variable "Left". But I do not have anything like that in the task or action for the dialogue.

Is anyone using the custom dialogue action successfully? Has anyone seen what I describe above?

-------------------------


Thanks,

-Eric
 08/14/2017 12:27 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricardo Castaneda
HelpSystems

Posts: 3424
Joined: 01/11/2008

Hello,

Please post your task for further review.

-------------------------

Ricardo Castaneda | Principal Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700
 08/22/2017 06:18 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
EricJones
Expert (100-199)

Posts: 105
Joined: 11/11/2007

.

-------------------------


Thanks,

-Eric
 08/22/2017 06:21 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
EricJones
Expert (100-199)

Posts: 105
Joined: 11/11/2007

Example attached...




-------------------------


Thanks,

-Eric
 08/23/2017 10:54 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Devin Cannon
HelpSystems

Posts: 398
Joined: 03/17/2016

Hi Eric,

There is an issue with populating the metadata dataset.  I submitted a bug to have this fixed in a future version.  The bug number is 23092.  The only workaround I see is to leave the "Create and populate dialog metadata" field blank.



-------------------------

Devin Cannon | Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
 08/23/2017 01:06 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
EricJones
Expert (100-199)

Posts: 105
Joined: 11/11/2007

Gotcha. I may be okay with that until the next version...

-------------------------


Thanks,

-Eric
 08/23/2017 02:30 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricardo Castaneda
HelpSystems

Posts: 3424
Joined: 01/11/2008

Hello,

Thank you for the update.

-------------------------

Ricardo Castaneda | Principal Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700
 12/27/2017 11:16 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Devin Cannon
HelpSystems

Posts: 398
Joined: 03/17/2016

Hi Eric,

We would like to inform you that AutoMate version 11.0.2.22 has been released which addresses bug 23092.

Please review the patch notes for 11.0.2.22 here:
http://www.networkautomation.c...Automate-11/11.0.2/14/

-------------------------

Devin Cannon | Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
 01/20/2018 07:25 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
EricJones
Expert (100-199)

Posts: 105
Joined: 11/11/2007

Thanks Devin. I'll check it out.

-------------------------


Thanks,

-Eric
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 1263 guests browsing this forum, which makes a total of 1263 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog