Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Running a stored procedure using a session does not work in v11
Topic Summary:
Created On: 12/15/2017 05:13 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 12/15/2017 05:13 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Edward Hulleman
Artisan (200-499)

Posts: 232
Joined: 11/07/2006

Hello,

I have this task that creates a connection to a database and uses this connection later on in the task to start a stored procedure.
This worked fine in 9 and 10 but gives an error in 11.

ERROR [42000][Microsoft][SQL Server Native Client 10.0][SQL Server]Incorrect syntax near '@RETURN_VALUE'.


When I change the connection from Session to Host and create the same connection within the action, then it works fine.
So stored procedure + session does not work, stored procedure + host does work.

Is this a bug in 11?


 12/18/2017 01:41 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Devin Cannon
HelpSystems

Posts: 398
Joined: 03/17/2016

Hi Edward,

I did some testing but wasn't able to reproduce this error on 11.0.1.17.

We always suggest using the OLE DB Provider for SQL Server over the SQL Native Client if possible.  I tested with SQL Native Client 11.0 as well, as I don't have 10.0 available.



-------------------------

Devin Cannon | Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 1558 guests browsing this forum, which makes a total of 1558 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog