Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Automat Enterprise 11 installation/update
Topic Summary: Update instructions
Created On: 01/25/2018 03:51 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/25/2018 03:51 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
MichealCarolissen
Student (5-19 posts)

Posts: 16
Joined: 08/13/2015

Hi.

We need to update our Automation BPA V10.0.7 to Enterprise 11.
Is there a set of instructions for this?
The forum has a link (see below) which is giving a 404 error:
http://static.helpsystems.com/...tallation%20Guide.pdf

Is there some documentation available that could guide us on how to do this update.

Thanks
 01/25/2018 09:54 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricardo Castaneda
HelpSystems

Posts: 3424
Joined: 01/11/2008

Hello,

I have attached the installation guide to this post.




-------------------------

Ricardo Castaneda | Principal Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700
 01/28/2018 09:47 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
PajJose
n00b (>6 posts)

Posts: 5
Joined: 10/12/2015

Hi
I am unable to proceed with installation. Getting error as "the wizard was interrupted before automate enterprise 11 (x64) could be completely installed. Your system has not been modified.
 01/29/2018 09:53 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricardo Castaneda
HelpSystems

Posts: 3424
Joined: 01/11/2008

Hello,

Do you currently have Automate Enterprise installed on the machine in question or is it a fresh machine?

-------------------------

Ricardo Castaneda | Principal Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 871 guests browsing this forum, which makes a total of 871 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog