Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Won't click button
Topic Summary:
Created On: 04/18/2018 05:55 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 04/18/2018 05:55 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
BWH
Student (5-19 posts)

Posts: 12
Joined: 12/06/2005

If I open the task and run just this step, it will find and click the button.
When I run the entire task, it gets to the point where the button is presented, but then will not click it.
I get this error: [Main](Step 33) No objects matched the requested set of criteria.

Why does it run fine on it's own, but not as part of the task?

Here is the button code, I simply inserted it, then used the magnifying glass to highlight the button.

<AMINTERACT ACTIVITY="press" WINDOWTITLE="Patient Specimen Input Form" OBJECTPROPERTIES="Toolkit=WindowsAccessibility,Type=PushButton,Class=HwndWrapper[https://xxxxxxxxx.org/Content/Xbap/HCLLTransfusion.xbap#HCLLTransfusion.xbap,, Version=183.1.9.29,, Culture=neutral,, Pub;;af53f840-3b67-4875-9df0-58a267fa2915],Name=Edit,Value=,X=,Y=" />
 04/18/2018 05:59 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
BWH
Student (5-19 posts)

Posts: 12
Joined: 12/06/2005

I also tried Move Mouse to Object, same error, can't find it as part of the whole task, but works great on it's own.
 04/18/2018 06:22 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
BWH
Student (5-19 posts)

Posts: 12
Joined: 12/06/2005

I am using Enterprise 11.0.1.17
 04/19/2018 03:30 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricardo Castaneda
HelpSystems

Posts: 3424
Joined: 01/11/2008

Hello,

Would it be possible to set-up a GoToAssist session where we can take a closer look at this issue? If this is possible please send an email over to AutoMate.Support@helpsystems.com with a list of your availability.

Note: Please reference this forum thread in your email.

-------------------------

Ricardo Castaneda | Principal Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 399 guests browsing this forum, which makes a total of 399 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2019 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog