Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: File Watcher is configured, but will not poll network folder
Topic Summary:
Created On: 05/09/2012 04:34 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/09/2012 04:34 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JasonCapo
Student (5-19 posts)

Posts: 16
Joined: 11/11/2011

Hello,

I've configured file watcher, and when I manually run the workflow you can see the FILE WATCHER turn green. Then I place files in the folder and it kicks off the job.

However, if I place additional files into the folder nothing happens. Until I re-run the job manually. I was under the impression with FILE WATCHER that it was suppose to poll the folder then start the task if it met the condition.

What can I do to get this working properly?!

I'm using BPA 7, on Windows 2003 Server - The folder that I'm polling doesn't have a BPA agent it's a network share. I've given the network share proper security access as I'm not having trouble when I manually run the entire workflow.

Thanks,
Jason

 Category Survey
 05/09/2012 06:36 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Leonard Amabile
HelpSystems

Posts: 5454
Joined: 05/15/2007

Hi Jason,

Did you configure the user tab of the trigger with a user that has credentials to access the network share? Is the network share a mapped drive letter or UNC path?





 Category Survey


-------------------------

Leonard Amabile | Director, Cross Platform Support
AutoMate | InterMapper | Skybot | Divisions of HelpSystems
T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 914 guests browsing this forum, which makes a total of 914 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog