Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Agent offline
Topic Summary: Dropping connection
Created On: 03/12/2013 05:25 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 03/12/2013 05:25 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Michael Priddy
Artisan (200-499)

Posts: 256
Joined: 09/09/2005

Agent goes offline, but still shows active on SMC

 Category Survey


-------------------------
Michael Priddy - AutoMate Beta Tester
Windows Server 2003 / XP SP3, 7/ 8/10 Server 2008/2012/2014
BPA Version : 10.5.0.56
 03/12/2013 06:38 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Leonard Amabile
HelpSystems

Posts: 5454
Joined: 05/15/2007

Hi Michael,

I noticed that you posted a similar thread with BPA9. Was this meant for the BPA9 forum or are you experiencing the issue with BPA7 as well?



 Category Survey


-------------------------

Leonard Amabile | Director, Cross Platform Support
AutoMate | InterMapper | Skybot | Divisions of HelpSystems
T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
 03/27/2013 04:14 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Michael Priddy
Artisan (200-499)

Posts: 256
Joined: 09/09/2005

Seeing it in 7 and 9.

 Category Survey


-------------------------
Michael Priddy - AutoMate Beta Tester
Windows Server 2003 / XP SP3, 7/ 8/10 Server 2008/2012/2014
BPA Version : 10.5.0.56
 03/27/2013 06:50 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Leonard Amabile
HelpSystems

Posts: 5454
Joined: 05/15/2007

Hi Michael,

Other than the agents going offline, are there error messages associated with the agents or the server? I need the specific errors if there are any.




 Category Survey


-------------------------

Leonard Amabile | Director, Cross Platform Support
AutoMate | InterMapper | Skybot | Divisions of HelpSystems
T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 1941 guests browsing this forum, which makes a total of 1941 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog