Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: "failed because: no agent was asssigned" and new pc
Topic Summary:
Created On: 08/20/2011 01:47 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 08/20/2011 01:47 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
MauroBigblack
Apprentice (20-49)

Posts: 42
Joined: 04/01/2010

Hi guys! I've changed my pc and copied the system folder to import all my settings and tasks... I set the agent name to the same I had to my old pc, but I retrieve this error while launching a workflow. I can't find where to set the default agent for all my workflow or where to change it on a single workflow or task one time for all. Can you help me? Thank you! 



 Category Survey
 08/21/2011 10:26 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JeanDelfosse
Supreme Guru (1000+)

Posts: 8883
Joined: 03/30/2005

Mauro,
in the SMC (System management Console) of BPA 7, can you see your agent in the "Agents" pane ?
And in the workflow designer, can you see the tasks assigned to the correct agent (the second line below the task icon) ?
Normally, if both conditions are met it should work.

 Category Survey


-------------------------
Jean Delfosse - Automate Beta Tester
Win7 Pro 64 bits -Win XP Pro SP3 32 bits - AM8, AM7, BPA10, BPA9, BPA8, BPA7, AM6 Enterprise, AM4
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 1635 guests browsing this forum, which makes a total of 1635 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog