Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Automate 7 Monitor says Tasks are running, but nothing is happening
Topic Summary: Tasks Trigger OK but files are not moving. Manual Run from TB works fine
Created On: 09/20/2012 10:00 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 09/20/2012 10:00 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
BFunk
n00b (>6 posts)

Posts: 2
Joined: 09/20/2012

Automate 7.0.8.1  windows 3003 server VM

I am running a new install of Automate using task triggering.  With the Task Admin open, I see the monitor running the tasks. Running...  Ran Successfully...  etc.

There is a task that should move a file and update a database.  this is not happening even though it's verified by the monitor.  I I open Task Builder and run the task, it works great.

Default user and service user have full permissions. 

We have this working fine on another server in a different domain and are looking for ideas.  thanks.



 Category Survey
 09/21/2012 08:25 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
BFunk
n00b (>6 posts)

Posts: 2
Joined: 09/20/2012

Here's what I found.  If I set the Task's Logon properties to run using the default user, the tasks run fine.

This is the same user setup on the AM7EM.exe program.  Why will it not run without this property set?

AM7TS service is using local system account.

Any input is appreciated.



 Category Survey
 09/21/2012 08:46 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Leonard Amabile
HelpSystems

Posts: 5454
Joined: 05/15/2007

Please post your task using the Attach Code button so that we can review the actions. Also, please post the logon properties of the task.




 Category Survey
AutoMate 7 version:
Windows version:


-------------------------

Leonard Amabile | Director, Cross Platform Support
AutoMate | InterMapper | Skybot | Divisions of HelpSystems
T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 848 guests browsing this forum, which makes a total of 848 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog