Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Automate 6 on Windows 8?
Topic Summary:
Created On: 07/18/2012 02:15 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 07/18/2012 02:15 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JohnS
Apprentice (20-49)

Posts: 41
Joined: 04/03/2005

Has anyone tried to run AM6 on [a beta or release candidate] of Windows 8?

Currently the final version is scheduled to be available October 26.October 26.

 Category Survey
 07/18/2012 02:30 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Leonard Amabile
HelpSystems

Posts: 5454
Joined: 05/15/2007

Hi John,

Automate 6 does not support Windows Vista or higher.





 Category Survey
AutoMate 6 version:
Windows version:


-------------------------

Leonard Amabile | Director, Cross Platform Support
AutoMate | InterMapper | Skybot | Divisions of HelpSystems
T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
 07/18/2012 02:55 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JohnS
Apprentice (20-49)

Posts: 41
Joined: 04/03/2005

Thanks for the reply. For the most part it works fine on Windows 7, and I'm interested in feedback if anyone has experience with it on Windows 8.

 Category Survey
 07/18/2012 03:12 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Liz Casale
AUTOMATE EMPLOYEE

Posts: 940
Joined: 05/23/2011

Automate 6 will not be able to unlock/logon to a Windows 8 workstation. Therefore, it is not fully supported.

 Category Survey


-------------------------
Liz Casale
Technical Support Representative
(213) 738-6966
Network Automation, Inc.

--------------------------------------------------------------------------------

AM5 5.5.5.1; AM6 6.2.8.0; AM7 7.1.3.0; AM8 8.0.9.0; AM9 9.0.3.4
BPA7 7.1.3.0; BPA8 8.0.9.0; BPA9 9.0.3.4
 07/18/2012 03:51 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JohnS
Apprentice (20-49)

Posts: 41
Joined: 04/03/2005

Thanks for the reply. I understand there will be some limitations, as there are in Windows 7.

If anyone has tried it I'd love to hear if it installs properly, if it works at all, what works well, what freezes or crashes it, etc.

 Category Survey


Edited: 07/18/2012 at 04:24 PM by JohnS
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 2567 guests browsing this forum, which makes a total of 2567 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog