Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Automate 6 tasks just doesn't work
Topic Summary:
Created On: 11/20/2012 12:43 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/20/2012 12:43 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
TomerTomer
n00b (>6 posts)

Posts: 2
Joined: 11/20/2012

Hi,

im running automate 6.0.4.0 on windows 7. 

When I try to run any task from the task (either the simple tasks or tasks that I configured), it just won't do anything on my computer while in the log it says "task ran succesfully".

Note: when I open the task in the step editor and run it inside, it works. 

Anyone familiar with this problem? 

Thx. 



 Category Survey
 11/20/2012 02:47 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JeanDelfosse
Supreme Guru (1000+)

Posts: 8883
Joined: 03/30/2005

Tomer,
Usually this is a problem with the specified users in System/Options
But Automate 6 is not specified as supporting Windows 7

 Category Survey
AutoMate 6 version:
Windows version:


-------------------------
Jean Delfosse - Automate Beta Tester
Win7 Pro 64 bits -Win XP Pro SP3 32 bits - AM8, AM7, BPA10, BPA9, BPA8, BPA7, AM6 Enterprise, AM4
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 1961 guests browsing this forum, which makes a total of 1961 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog