Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Need to reinstall a copy of Automate 8 - how can I get a copy?
Topic Summary: Need to Reinstall Automate 8
Created On: 12/16/2015 09:39 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 12/16/2015 09:39 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
MarkHenderson
Student (5-19 posts)

Posts: 13
Joined: 01/29/2010

Hi.

I have misplaced my install exe for Automate 8? Can anybody tell me where I can get one? I know that this version is no longer supported.

Thanks,

 Category Survey
AutoMate 8 version: 8.0.1
Windows version: Windows 2003
 12/16/2015 11:27 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricardo Castaneda
HelpSystems

Posts: 3424
Joined: 01/11/2008

Hi Mark,

I would suggest that you logon to your account page or contact your Account Manager.

 Category Survey
AutoMate 8 version:
Windows version:


-------------------------

Ricardo Castaneda | Principal Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700
 12/17/2015 05:55 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
MarkHenderson
Student (5-19 posts)

Posts: 13
Joined: 01/29/2010

Thanks. I will look into that.

I am currently experiencing crashing after scheduled jobs run. I get a VS Debugger window stating "an unhandled win32 exception occurred in AMTask.exe". Once this occurs, all subsequent tasks log as run, but don't actually do anything. If we manually run the tasks from builder, they run fine.

Any thoughts?

 Category Survey
AutoMate 8 version: 8.0.1
Windows version: Windows 2003
 12/18/2015 01:09 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Alex Escalante
HelpSystems

Posts: 871
Joined: 02/26/2014

Hello Mark,

Have you tried restarting the AutoMate service? Are there any error messages in the windows application log referencing any kind of error message?

 Category Survey


-------------------------

Alex Escalante | Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
 12/21/2015 06:40 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
MarkHenderson
Student (5-19 posts)

Posts: 13
Joined: 01/29/2010

Yes. I tried restarting the service. I shut the whole application down ,but it doesn't change the outcome.

 Category Survey
AutoMate 8 version: 8.0.1
Windows version: Windows 2003
 12/23/2015 02:49 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Valentineo McGowan
HelpSystems

Posts: 766
Joined: 09/03/2013

Hello Mark,

Since Support Ticket #a51217114325900 has been opened pertaining to your issue, let's continue the trouble-shooting there.

 Category Survey
AutoMate 8 version:
Windows version:


-------------------------

Valentineo McGowan | Technical Consultant
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1 213.738.6966 | F: +1.213.738.7665
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 759 guests browsing this forum, which makes a total of 759 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog