Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Sharepoint action
Topic Summary: How to set value of list item
Created On: 04/04/2014 01:39 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 04/04/2014 01:39 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JoakimAndersson
Student (5-19 posts)

Posts: 17
Joined: 01/20/2014

Hi, we are trying to change value of a list item using the sharepoint "Update list item" action.

But we are getting these errors:
[Main](Step 56) Updating list item with Id 0eb01f82-e72a-4e9b-9eee-523778b51408 in sharepoint list "Teknik2"... 
[Main](Step 56) SharePoint failed (Error : Input string was not in a correct format.)

Please see attached images for sharepoint info about the columns.

 



 Category Survey
AutoMate BPA Server 8 version: 8.0.9
Windows version: Windows 7



Task Steps: (Right click, Select All, Copy to copy to the clipboard. Steps can then be pasted into the AutoMate Task Builder)


Click for full image
Click for larger image
Click for full image
Click for larger image

 04/04/2014 08:03 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Alex Escalante
HelpSystems

Posts: 871
Joined: 02/26/2014

Hello Joakim,

Is the item ID: %Readout Workroom_dts.UniqueID% a variable? or is that the actual name? If it is the name, we will have to remove the percent signs as automate recognizes these are variable identifiers.

Please let us know if this works for you.

 Category Survey


-------------------------

Alex Escalante | Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
 04/06/2014 11:45 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JoakimAndersson
Student (5-19 posts)

Posts: 17
Joined: 01/20/2014

Got it working, was over analysing.

Used a row by name ID and number 1 as an ordinary database file.

 

//Joakim



 Category Survey
AutoMate BPA Server 8 version: 8.0.9
Windows version: Windows 7
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 1884 guests browsing this forum, which makes a total of 1884 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog