Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Import w/ Create New and Rename doesn't xlate flow control links (#D2726)
Topic Summary: Feature or bug?
Created On: 06/30/2011 10:51 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 06/30/2011 10:51 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JohnScott
Artisan (200-499)

Posts: 231
Joined: 10/27/2010

When I export a task, then import it back in choosing the Create New and Rename option from the import collision dialog, the flow control links in the imported workflow are not updated to point to the new tasks.  They appear in the Workflow Designer visually indistinguishable from links that actually connect, but when I run the workflow all tasks start at once.  If I move a downstream task in the Workflow Designer, the arrowhead doesn't move, evidencing the disconnection.
Is this a feature that doesn't portray itself effectively to the user, or a bug?

 Category Survey
AutoMate BPA Server 8 version: 8.0.1
Windows version: Windows 2003 R2


Edited: 08/27/2012 at 12:36 PM by AutoMate Discussion Moderator
 07/01/2011 10:42 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Rick Johnson
AUTOMATE EMPLOYEE

Posts: 2757
Joined: 07/14/2008

Hi John,

The behavior that you are encountering is a bug.

The development team has been notified and this will be fixed in a future update.

We apologize for any inconvenience caused.

 Category Survey


-------------------------
- Rick Johnson
Network Automation
 09/06/2012 05:18 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JohnScott
Artisan (200-499)

Posts: 231
Joined: 10/27/2010

I have been told recently that this bug is fixed in or before v9.0.2.8, but I don't have a BugID for it.

 Category Survey
AutoMate BPA Server 8 version: 8.0.1
Windows version: Windows 2003 R2
 09/06/2012 08:33 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Leonard Amabile
HelpSystems

Posts: 5454
Joined: 05/15/2007

John,

I believe you were sent an email last Thursday outlining all of your existing issues as well as the versions that address the issues. The issue number was added to the title of this forum thread last week as well. #2726 was corrected in the initial release of AM9.



 Category Survey
AutoMate BPA Server 8 version:
Windows version:


-------------------------

Leonard Amabile | Director, Cross Platform Support
AutoMate | InterMapper | Skybot | Divisions of HelpSystems
T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 959 guests browsing this forum, which makes a total of 959 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog