Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Log Off Computer doesn't reliably
Topic Summary: depends whether I'm watching?
Created On: 01/18/2012 09:49 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/18/2012 09:49 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JohnScott
Artisan (200-499)

Posts: 231
Joined: 10/27/2010

I have a couple workflows that have to log on to the console to directly manipulate windows.  I have ended them with the Log Off Computer step, and was pretty sure that they successfully logged off when they executed that step. 

Recently I re-structured one workflow and put the Log Off Computer step into a separate task at the end of the process flow.  Now the Log Off step doesn't seem to do anything. 

I've sandwiched it in log writes, and confirmed that the agent is processing through the task steps.  As far as I can tell, the instance that is the last step of the workflow I haven't changed is still working.  But it's like it doesn't work any time I am watching it.  (I would attach a test workflow that doesn't work for me, but the forum doesn't allow ampkgs.)



 Category Survey
AutoMate BPA Server 8 version: 8.0.1
Windows version: Windows 2003 R2
 01/18/2012 04:28 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Leonard Amabile
HelpSystems

Posts: 5454
Joined: 05/15/2007

John,

Is the task set to run in the background or as the currently logged on user? What version of Windows are you running?




 Category Survey
AutoMate BPA Server 8 version:
Windows version:


-------------------------

Leonard Amabile | Director, Cross Platform Support
AutoMate | InterMapper | Skybot | Divisions of HelpSystems
T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
 01/18/2012 09:52 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JeanDelfosse
Supreme Guru (1000+)

Posts: 8883
Joined: 03/30/2005

John,
if you need attaching an ampkg file, just rename it first as .ampkg.txt , or zip it

 Category Survey
AutoMate BPA Server 8 version:
Windows version:


-------------------------
Jean Delfosse - Automate Beta Tester
Win7 Pro 64 bits -Win XP Pro SP3 32 bits - AM8, AM7, BPA10, BPA9, BPA8, BPA7, AM6 Enterprise, AM4
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 1671 guests browsing this forum, which makes a total of 1671 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog