Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: SMC - Schedule Event Window - calendar drop downs not working
Topic Summary:
Created On: 03/12/2012 10:43 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
Answer This question was answered by BeckiBloch, on Wednesday, March 21, 2012 10:16 AM

Answer:
Support resolved this issue. The VNC setting for alpha-blended windows has to be checked.
 03/12/2012 10:43 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
BeckiBloch
Journeyman (50-99)

Posts: 54
Joined: 12/30/2011

we're running BPA Server 8.0.1.10, and we've noticed that the schedule window drop-downs aren't working. I don't know if this has always been the case, but we haven't upgraded or made any changes to the system in a year, so I would be surprised if it's a new problem. The problem exists for both the Schedule Event and the Exclude. Any ideas about what would be causing this problem and how to fix it?
thanks! Becki

 Category Survey
 03/12/2012 03:19 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
BeckiBloch
Journeyman (50-99)

Posts: 54
Joined: 12/30/2011

I opened a ticket for this. Thanks!

 Category Survey
 03/13/2012 03:49 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Leonard Amabile
HelpSystems

Posts: 5454
Joined: 05/15/2007

Hi Becki,

I believe we are scheduling a remote session with you to further troubleshoot. We will post our findings here after the remote session.






 Category Survey
AutoMate BPA Server 8 version:
Windows version:


-------------------------

Leonard Amabile | Director, Cross Platform Support
AutoMate | InterMapper | Skybot | Divisions of HelpSystems
T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
 03/21/2012 10:16 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
BeckiBloch
Journeyman (50-99)

Posts: 54
Joined: 12/30/2011

Answer Answer
Support resolved this issue. The VNC setting for alpha-blended windows has to be checked.

 Category Survey
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 1772 guests browsing this forum, which makes a total of 1772 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog