Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: HTTP Error
Topic Summary: Not sure what I'm doing wrong.
Created On: 09/01/2017 06:55 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 09/01/2017 06:55 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JustinChugg
Student (5-19 posts)

Posts: 17
Joined: 10/10/2013

This API was working great and then it stopped working. I've talked to the API owner and they said nothing has changed on their end. I've tested the API on Hurl.it and it works fine.

I am using Automate 9 to run the task and have tried the same task in Automate 11 without any luck.

I get the same error everytime: [Main](Step 5) HTTP failed (Error : Connection failed (error code is 75797))

Any help would be greatly appreciated!



 Category Survey
AutoMate 9 version: 9.0.3
Windows version: Windows 7



Task Steps: (Right click, Select All, Copy to copy to the clipboard. Steps can then be pasted into the AutoMate Task Builder)
 09/04/2017 06:22 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Nikki Evans
HelpSystems

Posts: 12
Joined: 06/26/2015

Hello,
Please see previous forum post http://forums.networkautomatio...tid=50&threadid=12467. Please send task to support.automate@helpsystems.com for review in V11.
Thanks,
Nikki

 Category Survey


-------------------------

Nikki Evans | Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.800.328.1000
 09/04/2017 01:39 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JustinChugg
Student (5-19 posts)

Posts: 17
Joined: 10/10/2013

Thank you for your help. Is there a way to update the SSL library in version 9?



 Category Survey
AutoMate 9 version: 9.0.3
Windows version: Windows 7
 09/04/2017 11:09 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Leonard Amabile
HelpSystems

Posts: 5454
Joined: 05/15/2007

Originally posted by: JustinChugg

Thank you for your help. Is there a way to update the SSL library in version 9?



Hi Justin,

Version 9 has the SSL libraries that it shipped with. If you require updated SLL libraries then you will need to upgrade to v10 or v11. There are no more updates for v9.

 Category Survey
AutoMate 9 version:
Windows version:


-------------------------

Leonard Amabile | Director, Cross Platform Support
AutoMate | InterMapper | Skybot | Divisions of HelpSystems
T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 1253 guests browsing this forum, which makes a total of 1253 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog