Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Unable to log into website after entering id and pw
Topic Summary: When selecting the login button, nothing happens...
Created On: 02/14/2018 01:15 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
Answer This question was answered by JoelEhlenz, on Wednesday, February 14, 2018 2:48 PM

Answer:
I was able to get this to work. No help needed.
 02/14/2018 01:15 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JoelEhlenz
n00b (>6 posts)

Posts: 2
Joined: 02/14/2018

I've tried using the 'click' option in web browser and the 'press' option in Interactivty, but neither seems to work. If I stop the code before performing either of these steps, and hover over the 'Login' button, I get a circle with a line through it, indicating that the button is not operational.

 Category Survey



Task Steps: (Right click, Select All, Copy to copy to the clipboard. Steps can then be pasted into the AutoMate Task Builder)
 02/14/2018 02:48 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JoelEhlenz
n00b (>6 posts)

Posts: 2
Joined: 02/14/2018

Answer Answer
I was able to get this to work. No help needed.

 Category Survey
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 579 guests browsing this forum, which makes a total of 579 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2019 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog