Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: SQL connections and constants for each agent
Topic Summary: 3 agents can we set up separate SQL Connections and constants for each?
Created On: 11/25/2014 04:55 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/25/2014 04:55 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
MaryWesterman
Journeyman (50-99)

Posts: 89
Joined: 08/18/2014

I just want to be sure I'm understanding how to set up SQL Connections and constants for each individual Agent, or if it can be done.

On the properties for each individual agent, there is a place for SQL Connections and Constants.  My question is if I set those there, will it always be in effect for just that agent?  It seems that way, but I want to make sure.  I know that SMTP for example can be set or it can use inherited values.  I want to make sure nothing will override what we set on each agent.



 Category Survey
AutoMate BPA Server 9 version: 9.0.5
Windows version: Windows Server 2012 R2
 11/25/2014 06:45 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Leonard Amabile
HelpSystems

Posts: 5454
Joined: 05/15/2007

Hi Mary,

That is correct. The Agent constants will override the Server constants but both sets of constants and values will be provided to a workflow.

 Category Survey
AutoMate BPA Server 9 version:
Windows version:


-------------------------

Leonard Amabile | Director, Cross Platform Support
AutoMate | InterMapper | Skybot | Divisions of HelpSystems
T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
 03/31/2015 12:22 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
AndrewWalther
Expert (100-199)

Posts: 102
Joined: 09/22/2008

Is it possible to make these connections available in the task builder if the dev tools are installed on a local desktop, separate and apart from any of the agent servers?

I'm testing a task with a stored SQL Connection and it works fine when I run it on an agent but fails with "[LogActivity](Step 2) Connection "MKTDB3" not found. " when I run it locally in the task builder.

 Category Survey
 03/31/2015 02:44 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Mary Manzano
HelpSystems

Posts: 280
Joined: 03/10/2014

Hello Andrew,

 

You should be able to if the user you are logged in to locally has rights and access to log in to the SQL database.



 Category Survey
AutoMate BPA Server 9 version:
Windows version:


-------------------------
Mary Manzano | Technical Consultant
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 856 guests browsing this forum, which makes a total of 856 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog