Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: BPA Server Management Console - Connection attempt to local host failed
Topic Summary: BPA - 9.0.4.5
Created On: 12/04/2015 09:45 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 12/04/2015 09:45 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
BrianPearson
Expert (100-199)

Posts: 149
Joined: 04/08/2005

Everything's been running fine for years ... now all of a sudden, our BPA Server Management Console can't connect to the server. We've restarted all of the services and the computer itself.

Tasks are still running in the background.

Any ideas?

 Category Survey
AutoMate BPA Server 9 version:
Windows version:
 12/04/2015 03:15 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricardo Castaneda
HelpSystems

Posts: 3424
Joined: 01/11/2008

Hi Brian,

Do you have any errors in the Windows Event Viewer (under application)?

 Category Survey


-------------------------

Ricardo Castaneda | Principal Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700
 12/14/2015 01:01 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
BrianPearson
Expert (100-199)

Posts: 149
Joined: 04/08/2005

We re-installed and upgraded to 9.0.5.4 and this particular problem went away. And no, didn't see anything to indicate why the problem occured in Event Viewer.

 Category Survey
AutoMate BPA Server 9 version:
Windows version:
 12/14/2015 01:46 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricardo Castaneda
HelpSystems

Posts: 3424
Joined: 01/11/2008

Hi Brian,

Thank you for the update, please let us know if anything else changes.

 Category Survey


-------------------------

Ricardo Castaneda | Principal Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 2146 guests browsing this forum, which makes a total of 2146 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog