Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: BPA Server Execution Error: Failed because Not in a With block
Topic Summary:
Created On: 01/11/2016 12:25 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/11/2016 12:25 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
PeterLee
n00b (>6 posts)

Posts: 3
Joined: 01/11/2016

Hello,Please advise me on this error. When I run the attached SQL query in SQL Server 2008 R2, it runs successfully and I get an output row. However, when I copy and paste the same query into Automate and run it, I receive a "Task failed because: Not in a With block." How come?Thanks in advance

 Category Survey
AutoMate BPA Server 9 version: 9.0.4
Windows version: Windows Server 2012
 01/11/2016 01:18 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Hamid Noorbakhsh
HelpSystems

Posts: 454
Joined: 07/29/2008

Peter,
Quickly looking at this without further investigation, one thing I see that could be an issue is that you are using 'Like' and it uses '%'. Since '%' is reserved in AutoMate, I suggest doubling them up as '%%' to escape the reserved character and see if you have any luck then as a first step to try to get this running for you.

 Category Survey
AutoMate BPA Server 9 version:
Windows version:


-------------------------
Thank you for choosing AutoMate

Hamid Noorbakhsh | Senior Software Engineer
AutoMate | A Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700
 01/11/2016 01:24 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
PeterLee
n00b (>6 posts)

Posts: 3
Joined: 01/11/2016

Thank you, it works now!

 Category Survey
AutoMate BPA Server 9 version: 9.0.4
Windows version: Windows Server 2012
 01/11/2016 01:26 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Hamid Noorbakhsh
HelpSystems

Posts: 454
Joined: 07/29/2008

Great!

 Category Survey
AutoMate BPA Server 9 version:
Windows version:


-------------------------
Thank you for choosing AutoMate

Hamid Noorbakhsh | Senior Software Engineer
AutoMate | A Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 1222 guests browsing this forum, which makes a total of 1222 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog