Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Browser Starts to Open But Interrupted by Windows Security Dialog Box
Topic Summary: How to Open Web Browser when Interrupted by Windows Security Dialog Box
Created On: 02/13/2016 08:58 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 02/13/2016 08:58 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
GregoryUpchurch
Student (5-19 posts)

Posts: 8
Joined: 07/05/2012

I use the Open Web Browser command to open a private website and before the Web Browser can fully open I get the Windows Security dialog box which asks for my credentials.  The Open Web Browser action waits for the credentials to be entered (which I do manually, but obviously need to do automatically--the only manual action is to press the Okay button, and the task proceeds normally.

I have tried to use a press button action immediately after the Open Web Browser action in the task, but unfortunately the task never gets past the Open Web Browser action (since the Web Browser is not fully open at that point.

Any thoughts?

Greg 



 Category Survey
AutoMate BPA Server 9 version: 9.0.5
Windows version: Windows 7
 02/15/2016 01:13 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricardo Castaneda
HelpSystems

Posts: 3424
Joined: 01/11/2008

Hi Greg,

I think it would be best if we took a look at this issue as well during our meeting session.

We look forward to hear from you.

 Category Survey


-------------------------

Ricardo Castaneda | Principal Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 1974 guests browsing this forum, which makes a total of 1974 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog