Network Automation Software
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: SFTP not working on Win2012 R2
Topic Summary: SFTP not working on win2012 R2 but its working on Win2008 R2
Created On: 02/02/2018 06:45 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 02/02/2018 06:45 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
RommelSilvero
Student (5-19 posts)

Posts: 15
Joined: 06/19/2017

Hello,

I have this weird issue on Automate task where I create a SFTP connection and this will run win2012 server but its not working having and error as attached.


The connection is working on Win2008 R2 server.

Appreciate any idea to fix this.


Thanks,
Rommel

 Category Survey


Click for full image
Click for larger image

 02/05/2018 09:25 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricardo Castaneda
HelpSystems

Posts: 3424
Joined: 01/11/2008

Hello Rommel,

I see you have opened a Case with us, we will work with you via the Case and update this thread when the issue is addressed.

 Category Survey


-------------------------

Ricardo Castaneda | Principal Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700
 02/05/2018 12:49 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
RommelSilvero
Student (5-19 posts)

Posts: 15
Joined: 06/19/2017

Hi Ricardo,

Thanks for the reply. I tried to login to my profile and not able to see the ticket number that I've raised with regard to this issue. Can you send me the case number if any? I cant see it on My Cases page.
Hope we can fix the issue and let me know if you need further information.

Thanks,

 Category Survey
 02/05/2018 07:02 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
RommelSilvero
Student (5-19 posts)

Posts: 15
Joined: 06/19/2017

New ticket Case # CAS-0010080540 has been filed. I found out the other is in close status so I filed a new one. We can update this thread once fix has been made. You can contact me via email or phone or I can call you to set a session with you to fix this issue.

Let me know please.

 Category Survey
 02/06/2018 08:42 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricardo Castaneda
HelpSystems

Posts: 3424
Joined: 01/11/2008

Hello,

We will be reaching out via email shortly.

 Category Survey


-------------------------

Ricardo Castaneda | Principal Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700
 02/06/2018 02:36 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
RommelSilvero
Student (5-19 posts)

Posts: 15
Joined: 06/19/2017

Hi Ricardo,

Got the FTP option, since HMAC_SHA256 is not supported by Automate, as per advice by Devin that I will try to use the HMAC_SAH1 which fortunately the server accepted it.

SFTP is now working. I replied to the Email of Devin as well.

Thanks,
Rommel

 Category Survey
 02/06/2018 03:13 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricardo Castaneda
HelpSystems

Posts: 3424
Joined: 01/11/2008

Hello Rommel,

We appreciate the update.

 Category Survey


-------------------------

Ricardo Castaneda | Principal Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700
Statistics
18257 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 6686 on 11/01/2020 at 01:24 AM.
There are currently 500 guests browsing this forum, which makes a total of 500 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2021 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog