Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: how to reduce AMTask.exe use Memory after the task execute some hours?
Topic Summary:
Created On: 01/14/2014 06:14 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/14/2014 06:14 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
SgserDsrgsergserg
Student (5-19 posts)

Posts: 16
Joined: 03/14/2012

how to reduce AMTask.exe use  Memory  after  the task execute some hours?

 01/14/2014 06:37 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Leonard Amabile
HelpSystems

Posts: 5454
Joined: 05/15/2007

Please elaborate on your question. Once the task has completed, the amtask.exe process will close and memory and CPU utilization will dissipate. What is your task executing that it takes several hours?




-------------------------

Leonard Amabile | Director, Cross Platform Support
AutoMate | InterMapper | Skybot | Divisions of HelpSystems
T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
 01/14/2014 07:02 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
SgserDsrgsergserg
Student (5-19 posts)

Posts: 16
Joined: 03/14/2012

i use AM10 demo foreign  trade , it will run  5*24 hours  ,  but after some hours ,  if the AMTask.exe use  Memory >= 1.7G   ,the AMTask.exe is no response  ,  then i must manual  rerun the AMTask.exe  ,   so i  hope  am10 have a  function  ,  that  can  reduce or release  the AMTask.exe Memory  to  when it start run 

 01/14/2014 10:30 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricardo Castaneda
HelpSystems

Posts: 3424
Joined: 01/11/2008

Hello,

What does the task execute exactly?

How many tasks do you normally have running?

Is the task(s) set to a trigger?

-------------------------

Ricardo Castaneda | Principal Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 2941 guests browsing this forum, which makes a total of 2941 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog