Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Can't remove breakpoints in BPA Server 10
Topic Summary:
Created On: 01/29/2014 01:24 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/29/2014 01:24 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JamesHalinson
Expert (100-199)

Posts: 122
Joined: 12/11/2013

Hi,


After adding a breakpoint, I go to the breakpoint tab and remove the breakpoint. Although it no longer shows in the list, I still see the breakpoint symbol next to the step and on running the task it breaks.
Please see attached screenshot

Thanks,

James

 01/29/2014 09:38 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricardo Castaneda
HelpSystems

Posts: 3424
Joined: 01/11/2008

Hi James,

I am not able to reproduce your issue on Server 2008 R2.

Can you please confirm your OS and the steps you took to cause this issue?

-------------------------

Ricardo Castaneda | Principal Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 1106 guests browsing this forum, which makes a total of 1106 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog