Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Pressing multiple keys at the same time using Hold doesn't seem to work
Topic Summary:
Created On: 01/29/2014 02:35 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/29/2014 02:35 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JamesHalinson
Expert (100-199)

Posts: 122
Joined: 12/11/2013

Hi,
I have set up a shortcut key combination in Windows to launch an application if Ctrl+Alt+F are pressed simultaneously.

I have tried to automate this in BPA server (see attached screenshot) but this doesn't appear to work.

Appreciate any assistance with this.

Thanks

James

 01/29/2014 03:05 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricardo Castaneda
HelpSystems

Posts: 3424
Joined: 01/11/2008

Hi James,

Can you please try the code below;

Let us know if that works for you.



Task Steps: (Right click, Select All, Copy to copy to the clipboard. Steps can then be pasted into the AutoMate Task Builder)


-------------------------

Ricardo Castaneda | Principal Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 2129 guests browsing this forum, which makes a total of 2129 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog