Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Problem with facebook search option in bpa10 (#D5330)
Topic Summary: Problem with facebook search
Created On: 03/12/2014 12:03 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 03/12/2014 12:03 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ElsonGiovanelli
Student (5-19 posts)

Posts: 8
Joined: 10/05/2011

I'm testing the function of facebook automate bpa version 10 beta 2, I'm creating a login with facebook, posting on wall successfully, however, when I use the search function to generate a dataset with information error occurs the message is: an unexpected error occurred.

Anyone have any idea what can be?



Edited: 03/18/2014 at 06:49 PM by AutoMate Discussion Moderator
 03/13/2014 10:45 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Leonard Amabile
HelpSystems

Posts: 5454
Joined: 05/15/2007

Elson,

Beta 2 expired on March 1, 2014; are you still testing beta 2? Beta 3 will be released within a week. Once it's released please verify the same issue and let us know if the problem persists.





-------------------------

Leonard Amabile | Director, Cross Platform Support
AutoMate | InterMapper | Skybot | Divisions of HelpSystems
T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
 03/17/2014 06:47 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ElsonGiovanelli
Student (5-19 posts)

Posts: 8
Joined: 10/05/2011

Good day I am testing with beta 2, for this I changed the computer date to 12/2013 and accessed the usually automate bpa. Is the problem really this function is the subject of the license has expired, since all other parameters are normal.
Please test by changing the date of the machine and accessing the beta2 if possible.
 03/17/2014 10:06 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricardo Castaneda
HelpSystems

Posts: 3424
Joined: 01/11/2008

Hi Elson,

We hope to release Beta 3 very soon. It would be best to test in that version.

I apologize for the inconvenience.

-------------------------

Ricardo Castaneda | Principal Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700
 03/18/2014 04:57 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Omar Castillon
HelpSystems

Posts: 21
Joined: 09/16/2010

ElsonGiovanelli,

Thank you for your report. This issue has been added to our database (OT5330).





-------------------------
Omar Castillon | Program Test Engineer, HelpSystems
AutoMate | A Division of HelpSystems
www.helpsystems.com

Edited: 03/18/2014 at 06:41 PM by AutoMate Discussion Moderator
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 1459 guests browsing this forum, which makes a total of 1459 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog