Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: BPAS_EXEC crashes every minute
Topic Summary:
Created On: 04/04/2014 08:05 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 04/04/2014 08:05 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JeanDelfosse
Supreme Guru (1000+)

Posts: 8883
Joined: 03/30/2005

With agent stopped.
Execution server is crashing, and auto-recovering every minute.
This makes the computer totally unusable since it freezes for10-20 seconds each time.
I attach an event log covering 10 minutes.

I consequently have fully stopped BPA10.




-------------------------
Jean Delfosse - Automate Beta Tester
Win7 Pro 64 bits -Win XP Pro SP3 32 bits - AM8, AM7, BPA10, BPA9, BPA8, BPA7, AM6 Enterprise, AM4
 04/07/2014 03:01 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Valentineo McGowan
HelpSystems

Posts: 766
Joined: 09/03/2013

Hello Jean

Thank you for the Windows Event Log. I will pass this onto our Development department.
I'm interested to know this behavior only occurs when the Agent is stopped correct? Once the Agent is started again does BPAS_EXEC.exe behavior turn back to normal?

-------------------------

Valentineo McGowan | Technical Consultant
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1 213.738.6966 | F: +1.213.738.7665
 04/07/2014 09:02 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JeanDelfosse
Supreme Guru (1000+)

Posts: 8883
Joined: 03/30/2005

Valentineo,
I'm now in a situation where even starting BPAS_EXEC service ALONE crashes as indicated in the events log I sent. Again attached the fresh events when I just manually started BPAS_EXEC alone (SQLSERVER(BPASERVER10) already running).
I would have to uninstall and reinstall BPA again (and again) as I already did and that's too much time consuming. I don't have time to do so.




-------------------------
Jean Delfosse - Automate Beta Tester
Win7 Pro 64 bits -Win XP Pro SP3 32 bits - AM8, AM7, BPA10, BPA9, BPA8, BPA7, AM6 Enterprise, AM4
 04/11/2014 08:24 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricardo Castaneda
HelpSystems

Posts: 3424
Joined: 01/11/2008

Hi Jean,

It looks like the issue is due to the patch (version) that you are running. In order to correct this issue you will need to clean your machine and install Beta 3. You will then Patch the Trigger issue by downloading the patch again.

Note: The patch has been updated.

-------------------------

Ricardo Castaneda | Principal Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700
 04/11/2014 09:08 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JeanDelfosse
Supreme Guru (1000+)

Posts: 8883
Joined: 03/30/2005

OK, Ricardo.
I'll try that when I have some time.

-------------------------
Jean Delfosse - Automate Beta Tester
Win7 Pro 64 bits -Win XP Pro SP3 32 bits - AM8, AM7, BPA10, BPA9, BPA8, BPA7, AM6 Enterprise, AM4
 04/11/2014 09:48 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricardo Castaneda
HelpSystems

Posts: 3424
Joined: 01/11/2008

Hi Jean,

Sounds good, we look forward to hear from you.

-------------------------

Ricardo Castaneda | Principal Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700
 04/12/2014 06:05 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JeanDelfosse
Supreme Guru (1000+)

Posts: 8883
Joined: 03/30/2005

Ricardo,
the hotfix available from the link in the first post of this thread (downloaded again to-day) is still dated March 24 See picture
It does not seem updated at all in the last three weeks.

-------------------------
Jean Delfosse - Automate Beta Tester
Win7 Pro 64 bits -Win XP Pro SP3 32 bits - AM8, AM7, BPA10, BPA9, BPA8, BPA7, AM6 Enterprise, AM4
 04/14/2014 08:52 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JeanDelfosse
Supreme Guru (1000+)

Posts: 8883
Joined: 03/30/2005

Ping
What is the most recent version of the fix ? Released on which date ?

-------------------------
Jean Delfosse - Automate Beta Tester
Win7 Pro 64 bits -Win XP Pro SP3 32 bits - AM8, AM7, BPA10, BPA9, BPA8, BPA7, AM6 Enterprise, AM4
 04/15/2014 11:39 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricardo Castaneda
HelpSystems

Posts: 3424
Joined: 01/11/2008

Hi Jean,

The patch file should have the following details (screen shot attached).

If your details do not match please let us know.

Click for full image
Click for larger image



-------------------------

Ricardo Castaneda | Principal Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700
 04/17/2014 09:29 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JeanDelfosse
Supreme Guru (1000+)

Posts: 8883
Joined: 03/30/2005

Ricardo,
I had already that very same version of the fix when I initiated this thread on April 4th.
I again installed it after my recent re-installation of Beta 3.
As I mentioned I cannot really use Beta 3 because of the PPP problem I reported elsewhere. But I'll keep it running silent and report any new crash problem if any.

-------------------------
Jean Delfosse - Automate Beta Tester
Win7 Pro 64 bits -Win XP Pro SP3 32 bits - AM8, AM7, BPA10, BPA9, BPA8, BPA7, AM6 Enterprise, AM4
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 1508 guests browsing this forum, which makes a total of 1508 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog