Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Does this forum search response seem correct?
Topic Summary:
Created On: 09/27/2011 01:58 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 09/27/2011 01:58 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
NamNgo
Expert (100-199)

Posts: 131
Joined: 02/10/2009

I tried searching for this error in the forum: "Task could not start because user's profile could not be loaded"

But the page returned "Your search contained ignored words, ignored words are words like a,and,to,between.Please re-construct your search without these ignored words."

There was a word "the" in there, but I took it out, and I still got something similar to this.

Anywho- I just thought it was amusing and would like to share with you all.



Click for full image
Click for larger image

 09/27/2011 11:39 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JeanDelfosse
Supreme Guru (1000+)

Posts: 8883
Joined: 03/30/2005

NamNgo,
I tested with your query and got the very same result.
To get an answer I had to drop "not", "be" and "'s" and finally have "Task could start because user profile could loaded", after several trials and errors.
This is rather unfriendly, and the search engine would need ignoring those words by itself instead of complaining that they are present, without even citing them.

-------------------------
Jean Delfosse - Automate Beta Tester
Win7 Pro 64 bits -Win XP Pro SP3 32 bits - AM8, AM7, BPA10, BPA9, BPA8, BPA7, AM6 Enterprise, AM4
 09/29/2011 10:13 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
NamNgo
Expert (100-199)

Posts: 131
Joined: 02/10/2009

I agree JeanDelfosse.

 09/30/2011 09:43 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Leonard Amabile
HelpSystems

Posts: 5454
Joined: 05/15/2007

We are very aware of the search functionality of the forums being a bit lacking. We are looking into either upgrading and/or replacing our community features at a later date. The good news is that the search feature on our website will search the forums, as well:

http://www.networkautomation.c...&o=&wo=&submit=Search

http://www.networkautomation.com/search/






-------------------------

Leonard Amabile | Director, Cross Platform Support
AutoMate | InterMapper | Skybot | Divisions of HelpSystems
T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 1687 guests browsing this forum, which makes a total of 1687 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog