Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Not able to open tasks
Topic Summary:
Created On: 08/28/2017 10:08 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 08/28/2017 10:08 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
NeshoDostic
Student (5-19 posts)

Posts: 9
Joined: 06/11/2016

Hi, 

I'm not able to open tasks when i'm logged in as an admin user.  When i log in with different user i'm able to open tasks. 

Please see attched images with error messages. First error message that i got is "Class not found" and when i click ok secound error would come up. 

Does anyone knows what i can do to fix this issue? 

Thanks!



 Category Survey
AutoMate 10 version: 10.4.2
Windows version: Windows Server 2012 R2
 08/28/2017 11:34 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricardo Castaneda
HelpSystems

Posts: 3424
Joined: 01/11/2008

Hello,

The attachment is missing, can you reattach it?

Do you have any errors in the Windows Event Viewer (under application)?

 Category Survey


-------------------------

Ricardo Castaneda | Principal Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700
 08/28/2017 11:53 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
NeshoDostic
Student (5-19 posts)

Posts: 9
Joined: 06/11/2016

Sorry about that. Please see attached files. I dont have any errors in the Windows Event Viewer under application



 Category Survey
AutoMate 10 version: 10.4.2
Windows version: Windows Server 2012 R2


Click for full image
Click for larger image
Click for full image
Click for larger image

 08/28/2017 10:40 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Leonard Amabile
HelpSystems

Posts: 5454
Joined: 05/15/2007

Nesho,

Please close Task Builder and it's error messages and delete the following registry key from the registry:

HKEY_CURRENT_USER\Software\AutoMate\AutoMate 10\TaskBuilder

Once this has been deleted, please open Task Builder again and let me know if the problem persists.





 Category Survey


-------------------------

Leonard Amabile | Director, Cross Platform Support
AutoMate | InterMapper | Skybot | Divisions of HelpSystems
T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
 08/29/2017 08:12 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
NeshoDostic
Student (5-19 posts)

Posts: 9
Joined: 06/11/2016

It worked! Thank you!!



 Category Survey
AutoMate 10 version: 10.4.2
Windows version: Windows Server 2012 R2
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 3135 guests browsing this forum, which makes a total of 3135 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog