Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: More issues with File System Triggers
Topic Summary:
Created On: 10/20/2017 01:24 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 10/20/2017 01:24 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
KertRichardson
n00b (>6 posts)

Posts: 5
Joined: 08/02/2016

I am having 3 more issues with File System Triggers.  I have attached a screen shot of the trigger so you don't have to ask a bunch of questions.

 

1.  The File Trigger is designed to get new files and files that were modified.  When it is triggered when a file is created or modified, it runs 3 times.

2.  When the Trigger runs, it is supposed to copy the file it triggers.  Instead it tells me the file isn't available, even though it is (it did trigger right).

3.  I tried checking box "Wait for file to be accessible" to see if this fixes the issues above.  This just causes the trigger to do nothing and become usesless.

Can you tell me how to fix the above issues?

 

Thanks,

Kert

 



 Category Survey
AutoMate 10 version: 10.7.0
Windows version: Windows Server 2008 R2


Click for full image
Click for larger image

 10/23/2017 01:57 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Justin Aucoin
HelpSystems

Posts: 360
Joined: 02/15/2016

Hi Kert,

Would it be possible to set-up a remote support session where we can take a closer look at this issue? If this is possible please send an email over to AutoMate.Support@helpsystems.com with a list of your availability. Also please verify the Operating System of the machine in question and it's bit level, as well as the version and bit level of the AutoMate software.
Note: Please reference this forum thread in your email.

 Category Survey
AutoMate 10 version:
Windows version:


-------------------------

Justin Aucoin | Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 1310 guests browsing this forum, which makes a total of 1310 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2020 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog