Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Next LaunchDate not updating
Topic Summary:
Created On: 01/17/2018 06:31 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/17/2018 06:31 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
DanielLay
n00b (>6 posts)

Posts: 1
Joined: 01/17/2018

I have noticed that every now and then, the "Next Launch Date" not updating, hence causing the job to stall and never run.

Thus far, this had happened 2 - 3 times over the past 6 months.

It is rather difficult/impossible to reproduce intentionally.

Thanks.
Daniel

 Category Survey
AutoMate 10 version: 10.4.2
Windows version: Windows Server 2012 R2
 01/18/2018 12:19 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricardo Castaneda
HelpSystems

Posts: 3424
Joined: 01/11/2008

Hello,

Is it a specific task that causes this issue?

Does the scheduled task have any exclusions set to it?

 Category Survey


-------------------------

Ricardo Castaneda | Principal Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 519 guests browsing this forum, which makes a total of 519 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2019 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog