Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: BPA won't run bat file
Topic Summary: direct run of binaries works but not running a bat file
Created On: 01/19/2018 11:35 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
Answer This question was answered by Ricardo Castaneda, on Wednesday, January 24, 2018 11:15 AM

Answer:
Hello,

Would it be possible to set-up a GoToAssist session where we can take a closer look at this issue? If this is possible please send an email over to AutoMate.Support@helpsystems.com with a list of your availability.

Note: Please reference this forum thread in your email.
 01/19/2018 11:35 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
TonGordon
Journeyman (50-99)

Posts: 87
Joined: 05/17/2011

Hi,
I'm running a large bat file from Automate. When I do the job never finishes, it just sits there and does nothing. This bat file is running binaries. When I run the binaries directly from the BPA Run command the binaries run, so if its a permissions problem, it's an obscure one. Also trying to run a dos "del" command from Automate Run and that seems to confuse it. Environment is BPA 10.7, client and server, Agent is running on a Windows 2012 machine.

 Category Survey
 01/22/2018 09:12 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricardo Castaneda
HelpSystems

Posts: 3424
Joined: 01/11/2008

Answer Answer
Hello,

Would it be possible to set-up a GoToAssist session where we can take a closer look at this issue? If this is possible please send an email over to AutoMate.Support@helpsystems.com with a list of your availability.

Note: Please reference this forum thread in your email.

 Category Survey


-------------------------

Ricardo Castaneda | Principal Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700
 01/24/2018 11:15 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
TonGordon
Journeyman (50-99)

Posts: 87
Joined: 05/17/2011

Ricardo, Thanks for the offer. My boss was able to get this to run. I think he fussed with the start options for it and he may have even picked the bat file using automate instead of just typing the file location in the Run command. So I guess I'm good and I withdraw the question.

 Category Survey
 01/24/2018 11:23 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricardo Castaneda
HelpSystems

Posts: 3424
Joined: 01/11/2008

Hello,

We appreciate the update.

 Category Survey


-------------------------

Ricardo Castaneda | Principal Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 439 guests browsing this forum, which makes a total of 439 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2019 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog