Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Passing email attachment locations as variables issue
Topic Summary:
Created On: 08/08/2018 07:41 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 08/08/2018 07:41 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
KrisToledo
Student (5-19 posts)

Posts: 9
Joined: 05/29/2018

Hi,

I was trying to create a task that I will be used as a subtask to send an email with attachments. Attachments will vary depending on what the main task is processing. Is it possible to have the email task accept multiple attachments when being called as a subtask?

I have tried creating 2 variable within the email task for attachments that would contain the file location for the purpose of testing. But in a scenario that I only have 1 attachment to send. It was giving me an error that a variable was not defined. Tried putting a character on the second variable (to not make it blank) and a different error would come up that the file cannot be located/missing.

 Category Survey
AutoMate 10 version: 10.7.0
Windows version: Windows 7


-------------------------
Automate 10.7.0.3 | Windows 7 64 BIT
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 523 guests browsing this forum, which makes a total of 523 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2019 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog