Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: agent disconnect bug description?
Topic Summary: Agent disconnect bug
Created On: 04/17/2018 10:47 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 04/17/2018 10:47 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
JimBerg
Journeyman (50-99)

Posts: 64
Joined: 03/02/2015

Is there an official bug number for the 10.7 agent disconnect bug?

 Category Survey
AutoMate BPA Server 10 version: 10.7.0
Windows version: Windows Server 2012
 04/17/2018 10:48 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricardo Castaneda
HelpSystems

Posts: 3424
Joined: 01/11/2008

Hello Jim,

The bug number for the agent disconnect issue is 22271.

 Category Survey
AutoMate BPA Server 10 version:
Windows version:


-------------------------

Ricardo Castaneda | Principal Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 454 guests browsing this forum, which makes a total of 454 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2019 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog