Network Automation Software We are currently migrating this forum
over to our HelpSystems domain. Please
post all new threads in our new
HelpSystems Community Portal.
Post to the HelpSystems Forum
You are not currently logged on. You must be logged on in order to post. Log on
Or Create a new account
AutoMate Discussion
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Connection issues between BPA Client and execution server
Topic Summary:
Created On: 06/11/2018 02:19 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 06/11/2018 02:19 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
MarkPerry
Student (5-19 posts)

Posts: 9
Joined: 06/22/2017

Hi All,

All of a sudden my client is struggling to stay connected to BPA. Even though the execution status of workflows keeps updating correctly I still get a little red circle with an exclamation mark giving 'No Connection between Management and Execution Servers' message. This is intermittent but at the moment is mostly without connection.

If I try to run a workflow at this point I get either 'Execution server connection is broken. No items will run.' or a far more complex message which at the moment is evading me! I'll add it next time I get it.

Got It!

'System.NullReferebceExceptionbject reference not set to an instance of an object.
at
Automate.SMC.Managers>OperationManagers.RunWorkflowResponseAsync(RunWorkflowResponseMessage Response)'



This is only a new problem but to my knowledge, not administered by me, there have been no changes to the servers or networks.

I find it odd that it still updates the execution status of the workflows and so there is a connection but it can't connect to the Execution server?

Thanks in advance.

Mark

 Category Survey
AutoMate BPA Server 10 version: 10.4.2
Windows version: Windows Server 2012 R2


Edited: 06/11/2018 at 02:48 AM by MarkPerry
 06/13/2018 12:54 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricardo Castaneda
HelpSystems

Posts: 3424
Joined: 01/11/2008

Hello Mark,

Do you have any errors within the windows Event Viewer (under application)?

 Category Survey
AutoMate BPA Server 10 version:
Windows version:


-------------------------

Ricardo Castaneda | Principal Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700
 06/14/2018 02:27 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
MarkPerry
Student (5-19 posts)

Posts: 9
Joined: 06/22/2017

I have attched a grab of the event viewer logs

 Category Survey
AutoMate BPA Server 10 version: 10.4.2
Windows version: Windows Server 2012 R2


Click for full image
Click for larger image
Click for full image
Click for larger image

 06/19/2018 10:44 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Mary Manzano
HelpSystems

Posts: 280
Joined: 03/10/2014

Hi Mark,

I would like to take a close look at this issue via a remote session. Would you please email Automate.Support@helpsystems.com with a list of your availability for this week so that we can schedule a meeting. Please include your time zone.

 Category Survey
AutoMate BPA Server 10 version:
Windows version:


-------------------------
Mary Manzano | Technical Consultant
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
 06/20/2018 05:24 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
MarkPerry
Student (5-19 posts)

Posts: 9
Joined: 06/22/2017

Hi Mary,

I am on Amsterdam time (CEST).

Could we possibly do something this coming Monday?


Thanks

 Category Survey
AutoMate BPA Server 10 version: 10.4.2
Windows version: Windows Server 2012 R2
 06/25/2018 10:31 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Devin Cannon
HelpSystems

Posts: 398
Joined: 03/17/2016

Hi Mark,

Please email your availability for the next few days to Automate.Support@helpsystems.com. We are open from 6am to 5pm PDT (Los Angeles).

 Category Survey


-------------------------

Devin Cannon | Support Analyst
AutoMate | Division of HelpSystems
HelpSystems, LLC | T: +1.213.738.1700 | F: +1.213.738.7665
Statistics
18258 users are registered to the AutoMate Discussion forum.
There are currently 0 users logged in.
The most users ever online was 5551 on 01/08/2018 at 11:11 AM.
There are currently 654 guests browsing this forum, which makes a total of 654 users using this forum.

FuseTalk Enterprise Edition v4.0 - © 1999-2019 FuseTalk Inc. All rights reserved.

Sitemap Network Automation Software Blog